.
Meny
Inloggning:
Filmnytt
Reportage!
Vi har varit runt och gjort ett antal reportage.
Läs gärna:

2010-01-20
Gummifabriken -
En Vision

2010-01-18
100 spadtag tagna för Vandalorum

2009-05-19
Karlsson öppnar nytt varuhus i Värnamo

2009-05-08
Joe Labero i Värnamo

2009-03-18
Badhuset öppnar i Värnamo

2008-12-13
Stigs Drive-In Sveriges första

2008-11-27
Super Sale - Dagen före öpningen

2008-11-25
ÖOB - Dagarna före premiären

2008-10-15
City Gross - Premiäröppningen

2008-10-09
City Gross - Veckan innan öppningen

Finns det något du skulle vilja läsa mer om, eller kanske du vill att vi ska komma till dig för ett reportage? Tipsa oss på tipsa@vmo.se

Inspelningen av "Sex and the City 2" har startat i New York!
Publicerad: 2009-09-15 22:26:38

Nu är det återigen dags för Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda att erövra New York.

SEX AND THE CITY 2, uppföljaren till förra sommarens kioskvältare, har börjat inspelningen i - var annars? - New York. I huvudrollerna återser vi som de fyra bästa väninnorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon. "Det är ett fantastiskt privilegium att återigen tillbringa tid tillsammans med det här härliga teamet och att spela in i New York," säger Parker. "Vi ser fram emot det här äventyret under de kommande månaderna."

Och vad skulle dessa kvinnor vara utan sina män? Tillbaka i den efterlängtade uppföljaren är Chris Noth som Mr. Big, David Eigenberg som Steve, Evan Handler som Harry, Jason Lewis som Smith, Mario Cantone som Anthony och Willie Garson som Stanford Blatch.

SEX AND THE CITY 2 återförenar också det kreativa teamet från serien och den första filmen. Michael Patrick King regisserar även denna gång utifrån sitt egna manus. King konstaterar, "Vi är väldigt glada över den fantastiska möjligheten att få fortsätta berätta historien om de fyra starka kvinnokaraktärerna: Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Vi kommer att göra vårt bästa för att underhålla de trogna fansen som stöttade den första filmen." Den första filmen var inspirerad av den omåttligt populära, prisbelönta HBO-serien som är baserad på böckerna av Candace Bushnell.

Filmen kommer till största delen att spelas in i och runt New York. New Line Cinema presenterar SEX AND THE CITY 2 som kommer att distribueras över hela världen av Warner Bros. Pictures.

SEX AND THE CITY 2 har världspremiär samt Sverigepremiär den 28 maj 2010.

Välkommen till Nya Filmnytt
På dessa sidor kan du läsa om vad som händer i filmens värld. Vi presenterar löpande information om kommande filmer. Äldre filmnyheter hittar du genom att klicka på "Arkivet" i menyn till höger..

Har du några funderingar eller vill kontakta oss angående innehållet i Filmnytt kan du göra detta genom mejl filmnytt@vmo.se

Inspelningen av "Sex and the City 2" har startat i New York!
Nu är det återigen dags för Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda att erövra New York.


Ice Age 3 överträffar förväntningar trots värmebölja
Ice Age 3 – Det Våras För Dinosaurierna hade premiär i onsdags och gjorde otroliga 35.360 besök första dagen.

Harry Potter och Halvblodsprinsen, världspremiär 15 Juli 2009 //Trailer
Den 15 juli är det Sverigepremiär och världspremiär på bio för den efterlängtade Harry Potter och Halvblodsprinsen.

Fast & Furious 1:a på biotoppen
Fast & Furious rivstartade och körde rakt in på 1:a platsen på svenska biotoppen. Fram till i måndagskväll (6 april) hade över 60 000 personer sett den på bio i Sverige.

Australia - Årets hittills mest sedda film med över 400.000 besökare

Bästa öppningen av en bondfilm någonsin i Sverige
Quantum of Solace, slog i helgen öppningsrekord och spelade in 18,2 miljoner kronor bara under de tre första dagarna, då 195 190 svenskar valde att se filmen på bio.

Ändrad censur för nya bondfilmen!
Den nya bondfilmen, som har premiär nu på fredag, har fått en ny censurgräns, och kan nu ses för alla från 11 års ålder.

The Men Who Stare at Goats
Inspelningsstart för The Men Who Stare at Goats med George Clooney, Jeff Bridges, Ewan McGregor och Kevin Spacey!

Sherlock Holmes blir film...
Nu startar inspelningen av det mystiska actionäventyret Sherlock Holmes i London. Guy Ritchie, snart bioaktuell med RocknRolla, regisserar filmen för Warner Bros. och Village Roadshow. Robert Downey Jr. spelar titelrollen.

Svenskar bland de första att se nya bond-filmen
Svenskarna blir bland de första i världen att få se den nya bondfilmen ´Quantum of Solace´ på bio!

Harry Potter och Halvblodsprinsen flyttas till sommaren 2009
Warner Bros. Pictures har flyttat fram det internationella premiärdatumet för HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN till sommaren 2009. Den sjätte delen av Harry Potter-serien kommer nu att ha premiär i USA den 17 juli 2009.
Ansvarig utgiv.: Rikard Hedström, gazoo AB Tel: 0738 80 81 90  ©gazoo AB 2023
christian louboutin sandalstory burch flatschristian louboutin pumpspuma ferrari designer sunglass louboutin salechristian louboutin on saleprada sunglassespuma future catray ban sunglasses