.
Meny
Inloggning:
Noterat
Reportage!
Vi har varit runt och gjort ett antal reportage.
Läs gärna:

2010-01-20
Gummifabriken -
En Vision

2010-01-18
100 spadtag tagna för Vandalorum

2009-05-19
Karlsson öppnar nytt varuhus i Värnamo

2009-05-08
Joe Labero i Värnamo

2009-03-18
Badhuset öppnar i Värnamo

2008-12-13
Stigs Drive-In Sveriges första

2008-11-27
Super Sale - Dagen före öpningen

2008-11-25
ÖOB - Dagarna före premiären

2008-10-15
City Gross - Premiäröppningen

2008-10-09
City Gross - Veckan innan öppningen

Finns det något du skulle vilja läsa mer om, eller kanske du vill att vi ska komma till dig för ett reportage? Tipsa oss på tipsa@vmo.se

Designhotellet i Värnamo blir ett Scandic
Publicerad: 2008-11-13 09:29:01

Designhotellet väljer att gå med i Scandic för att bl a ge våra gäster tillgång till Scandics bonusprogram. Scandics värderingar och miljö- och säkerhetsarbete är andra positiva faktorer som ger våra gäster mervärde.

Scandics ”stora muskler” ger spännande hotell nya möjligheter
Designhotellet i Värnamo blir nytt Scandic från årsskiftet

Den moderna hotell- och konferensgästen har höga krav på komfort, tillgänglighet och funktionalitet, men också på spännande design, god mat och inspiration i vardagen. När Scandic nu tecknar franchiseavtal med Designhotellet i Värnamo fortsätter hotellkedjan att utöka erbjudandet av smarta hotellval i hela Sverige.

– Värnamo, med sitt centrala läge i Småland, har tidigare varit en vit fläck på Scandickartan. Nu fyller vi den luckan med ett väldigt spännande och aktivt hotell genom att teckna ett långsiktigt franchiseavtal. Att kombinera styrkan hos Scandic som stor hotellkedja med entreprenörsandan på orten ligger helt i linje med vår framtida vision, säger Frank Fiskers, VD och koncernchef på Scandic.

Designhotellet, som den 1 januari 2009 skyltar om till Scandic Värnamo, är ett välkänt hotell i Småland med stark lokal förankring och med stora möjligheter att välkomna både fritids- och affärsresenärer. Hotellet, som vid öppnandet 1955 var en sensation med sin funktionalistiska arkitektur och moderna design, har 120 rum och sju konferensrum. Här finns både utrymme för stora konferenser och tillgång till mindre lokaler, till exempel föds många spännande idéer i Kreativa Rummet. I dag är hotellet renoverat och inrett i samarbete med flera kända möbelföretag, till exempel Bruno Mathsson och Källemo.

– För oss känns det helt rätt att ingå franchiseavtal med Scandic. Vi behöver hjälp för att synas och få god lönsamhet, och har länge känt behovet av mer muskler i marknadsföringen. Scandic har idéer och värderingar som står väldigt nära våra egna, där till exempel de stora satsningarna på miljö och tillgänglighet för alla är initiativ vi själva drivit och nu ser fram emot att göra ännu mer av tillsammans. Det berättar Lillian Johansson, ägare och försäljningschef på Designhotellet i Värnamo.

Välkommen till Noterat på vmo.se
På den här sidan kan du läsa olika notiser och nyheter från Värnamo och även info om vmo.se. Ett väldigt blandat och mixat innehåll.

Har du några funderingar eller vill kontakta oss angående innehållet i Noterat kan du göra detta genom mejl noterat@vmo.se

Värnamo badet fortlever...
Kommunen har kommit överens med Landstinget att hyra Värnamobadet i fem år.


Renovering av simhallen
Lördag den 16 maj är sista chansen att ta ett dopp i simhallen innan vi stänger för att renovera reningsanläggningen.

50-öringen försvinner...
Enligt ett pressmeddelande från Sveriges Riksbank föreslås 50-ringen tas bort som betalningsmedel efter den 30 september 2010.

Äntligen öppnar Viadukten!
På torsdag invigs en ny staty på rondellen vid Sveaplan. I samband med detta invigs även Viadukten för gångtrafik

Grattis Kevin!
För exakt 1 år sedan kom han till Sverige. Idag vann han Världens största Idol-final, Kevin Borg!

Finalisterna i Idol 2008 är klara
Semifinalen i Idol 2008 är nu till ända och vi vet vilka som gick vidare och får tävla i den grandiosa finalen av Idol 2008 i globen nästa vecka...

Designhotellet i Värnamo blir ett Scandic
Designhotellet väljer att gå med i Scandic för att bl a ge våra gäster tillgång till Scandics bonusprogram. Scandics värderingar och miljö- och säkerhetsarbete är andra positiva faktorer som ger våra gäster mervärde.

Tittarna valde Kanal5
Natten till onsdagen tävlade Obama och McCain om att bli USAs nästa president. Allt bevakades av sveriges tre stora kanaler, SVT 1, TV4 och Kanal 5.

Grattis Amerika!
I går gick amerikanarna till val. Det stod mellan en 72 årig republikan och en ´svart´ demokrat. Valet föll på demokraten Barack Obama!

Trafikolycka på 27:an
Strax efter 16 idag inträffade en trafikolycka på riksväg 27 strax väster om södra infarten...

Vem Kan Slå Filip Och Fredrik
I går var det så säsongsavslutning av femmans succé Vem Kan Slå Filip Och Fredrik.
Ansvarig utgiv.: Rikard Hedström, gazoo AB Tel: 0738 80 81 90  ©gazoo AB 2022
christian louboutin sandalstory burch flatschristian louboutin pumpspuma ferrari designer sunglass louboutin salechristian louboutin on saleprada sunglassespuma future catray ban sunglasses