.
Meny
Inloggning:
Reportage!
Vi har varit runt och gjort ett antal reportage.
Läs gärna:

2010-01-20
Gummifabriken -
En Vision

2010-01-18
100 spadtag tagna för Vandalorum

2009-05-19
Karlsson öppnar nytt varuhus i Värnamo

2009-05-08
Joe Labero i Värnamo

2009-03-18
Badhuset öppnar i Värnamo

2008-12-13
Stigs Drive-In Sveriges första

2008-11-27
Super Sale - Dagen före öpningen

2008-11-25
ÖOB - Dagarna före premiären

2008-10-15
City Gross - Premiäröppningen

2008-10-09
City Gross - Veckan innan öppningen

Finns det något du skulle vilja läsa mer om, eller kanske du vill att vi ska komma till dig för ett reportage? Tipsa oss på tipsa@vmo.se

Badhuset öppnar i Värnamo | vmo.se

Badhuset öppnar i Värnamo!

Av: Rikard Hedström, gazoo HB |
Publicerat: 2009-03-21 17:34Christer Ohlsson
VD


Anna Theorell
Butikschef

Om en vecka, torsdagen den 26 mars, öppnar Badhuset i Värnamo. Nyfiken som man är kunde vi förstås inte vänta så länge, utan var tvugna att ta reda på lite mer, vad är Badhuset?

Badhuset köptes av Christer Ohlsson för ca 5 år sedan, och har sedan dess drivit den tillsammans med några kompanjoner i Jönköping.

Man kände att det nu var dags att kolla utanför Jönköping och öppna ytterligare en butik. Först tittade man på Nässjö, men där fanns inga bra lokaler, så ögonen föll i stället mot Värnamo. Man åkte ner till Värnamo och pratade lite med komunen om att eventuellt öppna butik i stan och av en ren tillfällighet såg man att Mio, som ju byggt ut, sökte hyresgäster till en överbliven bit av fastigheten. Efter ett kort möte bestämdes det att man skulle hyra av Mio och öppna en butik i Värnamo! Från första tanken att öppna i Värnamo, till att hitta lokal och få allt bestämt, tog mindre än en månad!

Men vad är Badhuset egentligen, vad säljer man? Jo, badrum! Allt till badrummet. Allt från toalettstolar, handfat, blandare, badrumsmöbler, duschar, badkar, bastu och förvaring, till accessoarer som toalettborstar, tvålkoppar och handdukar, mattor.

Butiken i Värnamo är på 500 kvadratmeter, mot den i Jönköping som är på ca 800 kvadratmeter. Trots skillnaden i yta, är sortimentet och utställningen inte särskillt olika. Detta beror till stor del på att lokalen i Värnamo är betydligt bättre utformad för verksamheten än den i Jönköping. En del fabrikat finns i Jönköping, men inte i Värnamo. Samtidigt är det fabrikat i Värnamo som inte finns i Jönköping.

Med hjälp av ett 3D-program kan de hjälpa till med att rita upp hela badrummet och på så sätt får man se hela rummet innan man bestämmer sig för vilka modeller man vill ha och vilket kakel.

När man väl bestämt sig för vad man vill köpa, hjälper Badhusets egna installatörer till med själva installationen. En helrenovering tar mellan två och tre veckor vilket är väldigt bra. Allt förstås beror på hur mycket man nu vill göra.

Ett bra tips för dig som planerar att byta ut badrummet, eller något annat i hemmet för den delen, är att ett ROT-avdrag infördes i december förra året. Genom ROT-avdraget kan man få tillbaka halva arbetskostnaden vid en renovering i hemmet från staten. Kanon!

Som vanligt frågade vi hur det känns så här inför öppningen...

Jättebra, spännande, positivt, kul!

Badhuset öppnar i Värnamo 2009-03-26


Ingångsdörren och kassan.


Vänster om kassan hittar du bl.a. handdukar/badlakan.


Mycket av deras produkter visas upp i butiken.


Man får se olika helhetslösningar (rummet delas upp i olika kakeltyper för att kunna visa så mycket som möjligt.)


Exklisivt vackra toalett-tillbehör.


Christer visar upp olika hyllsystem som säljs i butiken.


Golvvärmesystem


Olika lamper till badrummet.


Än återstår lite jobb innan butiken öppnar.

 

Ansvarig utgiv.: Rikard Hedström, gazoo AB Tel: 0738 80 81 90  ©gazoo AB 2024
christian louboutin sandalstory burch flatschristian louboutin pumpspuma ferrari designer sunglass louboutin salechristian louboutin on saleprada sunglassespuma future catray ban sunglasses